Nu har Swedish Content Awards 2024 öppnat!

Årets upplaga av Swedish Content Awards har öppnat upp för inlämning - skicka in era bästa arbeten och var med och tävla.

Swedish Content Awards belönar och hyllar de bästa produktionerna inom content marketing. Stark content marketing stärker varumärket, bygger lojalitet och skapar fler och bättre affärer.

Bra content är avgörande för alla företag. Oavsett i vilket format så är det kreativt content som håller kunderna intresserade och får dem att komma tillbaka som kunder.

Content Awards tävlingskategorier belönar företag, byråer, och enskilda personer som skapat innovativt och kreativt innehåll som attraherar, informerar, engagerar och behåller sin målgrupp engagerade i varumärket. Ett viktigt syfte med tävlingen är att premiera god kvalitet och innovativa lösningar som har gett önskad effekt.

Senast uppdaterad 04.06.24

Publicerad 31.05.24

Content

Swedish Content Awards

Stark content marketing stärker varumärket, bygger lojalitet och skapar fler och bättre affärer. Swedish Content Awards belönar de bästa produktionerna inom content marketing. År 2000 arrangerades tävlingen för första gången, då under namnet guldbladet. Ett viktigt syfte med tävlingen är att premiera god kvalitet och innovativa lösningar som har gett önskad effekt.