Inom kort öppnar anmälan till Young Lions 2024 och som en förberedelse till det är vi glada att presentera Young Lions Masterclass!

Detta är ett gratis Zoom-webinar som är utformat för att vägleda tävlande i Young Lions att få ut det bästa av sin kreativitet och komma ett steg närmre Cannes.

Så om du planerar att tävla i Young Lions Sverige kommer detta webinar ge dig en bra uppfattning om vad de lokala vinnande lagen kan förvänta sig av sin sista tävlingsvecka i Cannes i juni.

Denna Masterclass kommer att adressera frågor som ”Vad är Young Lions-tävlingarna?” och ”Vad krävs för att vinna Young Lions?”. Dessutom kommer ni få lyssna till branschledande kreatörer från hela världen. Det finns också gott om tid  Q&A!

Den här sessionen kommer att spelas in, så oroa dig inte om du inte kan delta. Se bara till att du registrerar dig så får du inspelningen senare!

Tävlingar

Young Lions

Young Lions Sweden är en uttagningstävling inför den internationella Young Lions-tävlingen, som ingår i Cannes Lions. Tävlingen vänder sig till kreatörer upp till 30 år som jobbar på byrå.