Tips på inspiration till hängmattan

Sommaren innebär för många en tid för återhämtning och reflektion. Men också tid för att fylla på med kunskap och låta sig inspireras. Här samlar förbundet innehåll att ta del av under lediga dagar.

Guldägget Zoomar in på uppdragsgivarna
I en samtalsserie fördjupar sig Diana Uppman i hur uppdragsgivarna bakom årets Guldägg tänker kring sina vinnande bidrag. Hur köper man kreativitet, vilket resultat ger det och hur får man till ett drömsamarbete mellan byrå och kund? 
Se avsnitten här

LIONS LIVE
En plattform där Cannes Lions samlat över 40 timmars gratis inspiration i samtal om kreativitet med experter från världens alla håll. KOMM är extra stolta över att vi, sedan 2004, är Sveriges representant för festivalen, vilket gör att hela branschen kan få ta del av innehållet. Så passa på att ta dig tiden att lyssna, lära och njuta – unna dig en riktig Cannes Lions boost!
lionslive.canneslions.com

UK Advertising Summer Showcase
Ett program där brittiska byråer med kunder från hela världen samtalar om utmaningar och möjligheter efter en lockdown och de konsekvenser som Covid-19 fört med sig. Start 6 juli. Seminarierna är kostnadsfria.
Ta del av innehållet här