Vi välkomnar fem nya medlemmar i KOMM

Under gårdagen hölls styrelsemöte i Sveriges Kommunikationsbyråer. Fem nya medlemsbyråer valdes in: Patriksson, BYN, Speye, Everland och Helena Westin. KOMMs
nya medlemsbyråer är verksamma i Norrköping, Uppsala och Stockholm och representerar disciplinerna PR, Reklam, Design, Kommunikation och Varumärke.


En av KOMMs nya medlemsbyråer är BYN, en strategisk kommunikationsbyrå i Norrköping.
– Vår byrå har vuxit stadigt under de snart 10 år vi funnits, idag är vi 20 medarbetare på BYN. Ett medlemskap i KOMM blir ett nästa viktigt led i vår utveckling. Vi ser att vi därmed kommer vässa oss ytterligare inför framtiden, både som kreatörer och som rådgivare. Genom KOMM får vi också tillsammans med branschkollegor möjlighet att påverka i viktiga sammanhang och frågor som rör vår bransch, vårt arbete och våra uppdrag. Det känns både bra och viktigt, säger Maria Kufver, VD på BYN. 


Calle Larsson, Creative Director på Designbyrån Everland som är nyetablerade i Stockholm, säger följande om sitt inträde i KOMM;
– Det är viktigt för oss att vara en aktiv del i Stockholms design-community. Att vi som ganska smal bransch, men med många riktigt bra stockholmsbaserade byråer, tillsammans kan stärka nordisk design både nationellt och globalt.

Sveriges Kommunikationsbyråer består i dagsläget av 241 medlemsbyråer, från Luleå i norr till Trelleborg söderut.  

Läs mer om medlemskapet här!