Styrelsemöte i KOMM

Under torsdagen hölls höstens första styrelsemöte i Sveriges Kommunikationsbyråer. Kansliet och styrelsen är glada och stolta över att få hälsa Ohappa, som är verksamma i Hudiksvall, välkomna som ny medlem in i förbundet.

Mötet var även det första sedan årsmötet där sex nya ledamöter valdes in: Fredrik Simonsson, cd – Nord DDB, Sthlm, Jonas Borglin, vd – The New Division, Sthlm, Roshanak Fatahian, kundansvarig – Volontaire, Sthlm, Sofia Persson, marknadsstrateg och delägare – Mustasch Reklambyrå, Karlskrona, Therese Bohlin, vd – Prime, Sthlm och Tommy Lindgren, vd – Zellout, Uppsala.

”Vi ser fram emot att tillsammans med branschkollegor engagera oss i arbetet med att höja kunskapsnivån hos företag och organisationer gällande kommunikation.”
Ola Engman, VD Ohappa

“Tacksam över att det är så mycket energi, vilja och kompetens i nya styrelsen! Mötet präglades av rejäl pepp för att leverera på KOMMs strategi och både stötta, stärka, synliggöra, inspirera och utmana oss själva, medlemmarna, branschen, uppdragsgivarna och samhället i stort med professionell kommunikation. Det känns viktigare än någonsin i denna tid att vara en del av lösningen. Och ett glatt välkommen till Ohappa!”
Helena Westin, Styrelseordförande Sveriges Kommunikationsbyråer”

Styrelsen för Sveriges Kommunikationsbyråer 2020:
Adam Ulvegärde, creative Forsman & Bodenfors, Sthlm
Anton Norberg, partner & business director Yours, Luleå
Fredrik Simonsson, cd Nord DDB, Sthlm
Helena Westin, styrelseledamot Identity Works, styrelseordförande KOMM
Jesper Kling, vd B-Reel, Sthlm
Josefine Richards, cd McCann, Sthlm
Jonas Borglin, vd The New Division, Sthlm
Malin Wikerberg, vd Garbergs Malmö, Malmö
Martin Hugosson, vd Group M, Sthlm
Melina Aristiadou, vd Uncle Unicorn, Gbg
Roshanak Fatahian, kundansvarig Volontaire, Sthlm
Sofia Persson, marknadsstrateg och delägare Mustasch Reklambyrå, Karlskrona
Therese Bohlin, vd Prime, Sthlm
Tobias Franzén, vd The Amazing Society, Sthlm
Tommy Lindgren, vd Zellout, Uppsala
Ulla-Karin Barrett, varumärkesstrateg Creuna Malmö, Malmö

”Det känns fantastiskt bra att vara igång och jag känner oerhörd stolthet över att sitta i Sveriges Kommunikationsbyråers styrelse. Kommunikation kan förena eller segregera, bilda nya åsikter eller befästa gamla rädslor. Med tanke på hur vår värld ser ut idag så har det aldrig varit viktigare att den kommunikation som är sann och relevant även väcker intresse. Det är vad vi verkar för.”
Sofia Persson, Marknadsstrateg och delägare Mustasch Reklambyrå.

“Det känns mycket inspirerande att få vara delaktig i KOMMs viktiga styrelsearbete, mitt bidrag kommer främst orientera sig kring hållbarhet och samla branschen för att bidra till en hållbarare framtid.”
Jonas Borglin, vd The New Division

Läs mer: https://press.komm.se/