KOMM lanserar podcasten Orlic &

Fredagen den 22 mars lanseras podcasten Orlic & – en serie samtal om kreativitet och kommunikation i det nya medielandskapet. I sex avsnitt möter KOMM:s ordförande David Orlic tolv av de mest intressanta, talangfulla och provocerande personerna i och runt kommunikationsbranschen.

– Det händer minst sagt mycket inom media, kommunikation och marknadsföring just nu. Kommersiella företag tar ställning politiskt, enskilda influencers har större räckvidd än stora varumärken och kreativitet smälter samman med data och strategi. Vad ÄR det som pågår? Jag kräver en förklaring. Av gästerna i podden, säger David Orlic.

Premiäravsnittet handlar om när reklam blir populärkultur och gästas av David Sandström, CMO på Klarna, och Haisam Mohammed, VD på BRONS. Podcasten är ett format från KOMM, branschorganisationen för Sveriges Kommunikationsbyråer och arrangör av Guldägget.

– Redan för sex år sedan gjorde Guldäggspodden succé och slog lyssnarrekord för en podcast om kommunikation. Jag ser fram emot att höra David förnya formatet – efter fyra år som ordförande med bakgrund i både näringslivet och politiken är han kanske den mest tongivande personen i svensk kommunikation, säger Linda Nilsson, tf vd på KOMM.

Orlic & har premiär den 22 mars. Nya avsnitt släpps varje fredag fram till Guldäggsgalan den 25 april. Podden finns bland annat tillgänglig via Itunes, Spotify och Acast. Producent är Lars Erlandsson.

PROGRAM
22 mars: David Sandström (Klarna) & Haisam Mohammed (BRONS)
29 mars: Christina Knight (The Amazing Society) & Blanche Jarn (Timbro)
5 april: Elcim Yilmaz (Superturken) & Daniel Redgert (Redgert Comms)
12 april: Petronella Panerus (NoA) & Mattias Boman (Accenture Interactive)
19 april: Anna Qvennerstedt (Forsman & Bodenfors) & Meron Mangasha (Jung Relations)
26 april: Lotta Lundgren & David Sundin

 

Läs mer på Resumé