Komm & hör en kreatör -Uppsala

Tisdag 13 september klockan 7.30 gästar Komm & hör en kreatör Uppsala och Zellout. Klockan 8 – 9 kommer två av Sveriges vassaste kreatörer, Lotta Mårlind och Jonas Enghage, att prata om kreativitet och några av deras guldäggsbelönade kampanjer. Seminariet är en timmes inspiration för dig som vill uppmuntra till mer kreativitet på arbetsplatsen – skapa samtal om kreativitet, vad det är och kan bidra med.

Seminariet är kostnadsfritt (men kostar 250 kronor om du anmäler dig och inte dyker upp). Antalet platser är begränsat så anmäl dig redan i dag.

Anmäl dig här: info@zellout.se

Om Lotta och Jonas:
Lotta Mårlind är partner och Art Director på Garbergs reklambyrå. Lotta har bland annat utvecklat Ipren-konceptet och varit med och tagit fram “Mogen nog att prata pension” åt Skandia och “Lite sämre lägen mycket bättre priser” åt Net on Net.

Jonas Enghage är copywriter och en av grundarna av Forsman & Bodenfors. Han kommer att berätta om hur man spöar en multinationell konsumentvarujätte utan ett enda rationellt argument. Sen kommer han att trassla till skillnaden mellan verklig verklighet och upplevd verklighet, och vilken av dem det är viktigt att ha koll på.