Komm söker Medlemsansvarig/Produktionsledare

Sveriges Kommunikationsbyråer söker en ny medarbetare som vill ansluta till vårt team i Stockholm med start 13 november 2023

KOMM (Sveriges Kommunikationsbyråer) är en branschorganisation för alla typer av byråer inom kommunikation, såsom reklam, PR, design, varumärke, content, event, digital och media. Vi inspirerar och utbildar våra medlemmar för att de ska kunna göra bättre affärer, både för sina uppdragsgivare och för sig själva. Dessutom arbetar vi med opinionsbildning för att öka kännedomen om kommunikationens betydelse för näringsliv och samhälle. KOMM driver bland annat tävlingen Guldägget som är Sverige äldsta och största kommunikationstävling vars syfte är att höja den kreativa standarden.

Arbetsbeskrivning
Medlemsansvarig: Rekrytering av nya medlemmar och ansvarig för att bibehålla goda medlemsrelationer.
Produktionsledning: Produktionsleda tävlingar, event och andra projekt och initiativ som ägs av Komm eller våra samarbetspartners.
Kommunikation: Samarbeta i kommunikationsteamet. Hantera sociala medier, pressreleaser, nyhetsbrev etc.

För att trivas i denna rollen tror vi att
Du har lätt för att skapa goda kontakter både internt och externt. Du är bra på att samarbeta samt har förmågan att bygga upp och underhålla bra arbets-, kund- och medlemsrelationer. Du är organiserad och trygg med att arbeta både självständigt och i team. Det är meriterande att vara intresserad av reklam och kommunikation och något vi tror är fördelaktigt då du i denna roll kommer ha mycket kontakt med våra medlemsbyråer och kommunikationsbranschen i stort. Viktigt att ha goda skrivkunskaper främst på svenska, men även engelska till viss del.

För att trivas på Komm som arbetsplats
Komm strävar efter att vara en arbetsplats som är utvecklande och attraktiv. Vi vill att alla anställda ska bidra till att skapa en arbetsplats och arbetsmiljö som främjar likabehandling av anställd oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, ålder, funktionshinder, sexuell läggning, könsidentitet eller uttryck vad gäller rättigheter, skyldigheter och möjligheter. För att trivas med oss på Komm tror vi att du är driven, social och beredd att hugga i både högt och lågt. Vi består av ett litet kansli på fem personer som alla hjälps åt med arbetsuppgifterna och har högt i tak.

Om tjänsten
Tjänsten har sex månaders provanställning som sedan kan övergå till en tillsvidareanställning. Vid ansökan, ange löneanspråk. Komms kontortider är 8.30-17.30 med flex. Kvälls- och helgarbete kan förekomma vid event.