De ska utse Sveriges vassaste unga kreatörer

I år har stjärntrion Oskar Lübeck, Josephine Wallin och Jenny Hagblom fått prestigeuppdraget att utse landets vassaste unga kreatörer. Årets juryordförande i Young Lions Sverige är Oskar Lübeck, grundare och executive creative director på Bold, som i fjol även hade det ärofyllda uppdraget att utse de bästa bidragen i Cannes Lions nya hantverkskategori Industry Craft.

– Det är en stor ära att få förtroendet att vara ordförande i 2019 års jury för Young Lions Sverige. Vi i juryn kommer att välja ut de duktiga unga kreatörer som kommer att få chansen att representera Sverige i Young Lions i Cannes i sommar. Att lyckas där kan bli en avgörande språngbräda till en framgångsrik framtida karriär. Det ska bli väldigt spännande att få se alla de inskickade bidragen och jag önskar alla tävlande ett stort lycka till, säger Oskar Lübeck, grundare och ECD, Bold.
I samband med att KOMM offentliggör årets jury öppnas också dörrarna för unga svenska kreatörer att anmäla sig till tävlingen. Anmälan görs på KOMM.se, senast den 13 mars. Årets kategorier är Design, PR och Digitalt. Briefen från årets ideella organisation presenteras den 14 mars.
Partner till tävlingen är Getty Images som också bekostar de vinnande teamens festivalpass.
– Getty Images är internationell partner och har stöttat Young Lions tävlingen under många år. Det är ett viktigt initiativ och en scen för att hylla framtidens kreatörer och de som kommer att leda branschen inom några år, säger Björn Johansen, Sales Senior Director Nordics, Getty Images.

Läs mer på Resumé