KOMM-tjänst

Hur man kan utveckla befintliga kunder och hur man kan vinna nya. En tjänst för medlemmar i KOMM.

I samarbete med Sveriges Annonsörers byråvalsrådgivare Max Apéria erbjuder KOMM en tjänst som ska hjälpa dig som medlem att bli bättre i din verksamhet.

Med sin breda erfarenhet från nästan 100 byråupphandlingar och därmed en insikt i köparnas behov, så har Max Apéria tagit fram en kortare utbildning på en halv- eller heldag för er byråer, oavsett disciplin.

Utbildningen syftar till att byrån ska bli bättre på att både vinna upphandlingar och att skapa långsiktiga kundsamarbeten. Utbildningen är i första hand tänkt för byråledning och kundansvariga, men kan också genomföras för alla medarbetare på byrån.

Exempel på innehåll:
annonsörernas behov
ert varumärke
upphandlingssituationen
byråpresentationen
arbetsprocesser och briefer
samarbetsorganisation och ansvarsfördelning
utvärderingsmetoder
konkreta råd

Ni når Max Apéria på max.aperia@annons.se och på 070-7960774. Kontakta honom så kan ni diskutera ett upplägg för er byrå. Priset för en halvdags utbildning är 14000 kr plus moms, och för en heldag 19500 kr plus moms.

Kort om Max Apéria
Max Apéria har ett förflutet som projektledare på olika reklambyråer, bl a Paradiset under 90-talet. Sen sju år tillbaka är han Sveriges Annonsörers byråvalsrådgivare och har under de här åren genomfört över 100 uppdrag inom byråval och byråsamarbeten, inom disciplinerna PR, DM, action, digitalt, design och reklam. Exempel på uppdragsgivare är Telia, Toyota, AMF, IKEA, Scan, Samsung, SPP, Cederroth, Eon, Boxer, Aftonbladet, Audi, Sony och Blocket.