KOMM i Almedalen 2017

Förbundet är i Almedalen och arrangerar under veckan seminarium, nätverksträffar samt deltar i panelsamtal. Här är programmet för veckan. Uppdateras kontinuerligt!

Måndag 3 juli kl 17:00-20:00
Grillkväll med nära & kära
KOMM bjuder in till nätverksträff och mingel med grillning i trädgården. Inbjudna är medlemmar, nära och bekanta till förbundet.

Tisdag 4 juli kl kl 14:00-16:30
Kommunikation av hållbarhetsarbetet – hur gör man?
Förbundet tittar på näringslivets kommunikation av hållbarhetsarbetet. Med utgångspunkt i forskning och casebeskrivningar resonerar vi framgångsfaktorer, effekt och en och annan dikeskörning. Seminariet riktar sig till dig som är intresserad av hållbarhetsarbete och hur man bäst berättar om det. Kort sagt *ESG+C.
Plats: Dagens Medias tält i gästhamnen, Skeppsbron.
Medverkande: Stefan Szugalski, forskare Handelshögskolan Stockholm, Moa Ekstrand, debattskribent och kommunikatör, Gustav Martner, grundare Digital Relience, Mathias Wikström, vd RBK, Hanna Berheim, Hållbarhetsexpert Westanders, Jessica Bjurström, vd KOMM
*Environment, Social, Governance + Communication
Mer info här

Onsdag 5 juli kl 13:30-14:30
Panelsamtal. Smygreklam – Hur ska medierna och näringslivet ta ansvar?
Inlägg, artikel, native eller reklam, vad är vad och från vem? Gränserna är otydliga så förstår mottagarna vad som är reklam? Gränserna mellan journalistik och reklam samt influencers inlägg och reklam är ofta otydlig. Vilken betydelse har det vem som står bakom ett budskap? Finns det extra känsliga produkter? Finns det extra känsliga målgrupper? Och viktigast av allt – vilket ansvar tar mediebranschen och näringslivet? Eller behövs kompletterande lagstiftning? RO bjuder tillsammans med Resumé in till ett samtal där KOMM deltar i panelen.
Plats: Kronstallsgränd 4 (Resumé tältet)
Mer info här