Vidstar Conference

  • OBS! Detta evenemang har genomförts och går inte längre att anmäla sig till.

Välkommen till Vidstar Conference, en dag för dig som är marknadsförare och vill lära dig mer om onlinevideo och hur varumärken kan samarbeta med influencers och digitala opinionsbildare.

KOMM startade under våren ett projekt och samtal om influencer marketing, bl a genom sajten influencerconduct.se där vi samlat inspiration och informationsmaterial samt att vi arrangerade ett seminarium under Almedalsveckan om de nya digitala makthavarna. Nu fortsätter vi på temat och medverkar under Vidstar Conference den 9 september. En heldag där du som är intresserad av influencer marketing får tips, råd och inspiration från proffs om hur du kan arbeta med kommersiella samarbeten, nå en större publik samt få koll på vilka lagar och regler som gäller.

På scen syns några av Sveriges största Youtube-stjärnor och representanter från nätverk, byråer och företag som arbetar med influencer marketing. Konferensen anordnas av Hej Digitalt och förbundet deltar genom förbundsjurist Christina Nylander som är med under dagen och guidar publiken i juridiken och hur man undviker att göra fel online.
Till programmet>>

Datum: Fredag 9 september
Tid: kl 9.00-15.00
Plats: Annexet, Ericsson Globe i Stockholm
Pris: 2.500 kr (som medlem i förbundet får du gå 3 för 2, rabattkod: KOMM). Till erbjudandet>>
Mer info och biljetter: vidstarfestival.com/conference/