Tendensdagen 27 oktober

  • OBS! Detta evenemang har genomförts och går inte längre att anmäla sig till.

Tendensdagen är Sveriges största evenemang för dig som arbetar med marknadsföring. I år är temat UTMANINGAR och vi har ett fantastiskt talarprogram, till exempel Donna Sturgess om neuromarketing och hur man påverkar konsumentens undermedvetna förhållande till ett varumärke; K.L. Keller, Kotlers arvtagare och en av världens bästa varumärkesstrateger; samt Rory Sutherland från Ogilvy som berättar om hur marknadsförare återtar makten och platsen i styrelserummen. Dessutom handlar det om hur man skapar effektivitet i marknadsorganisationen, hur man får med medarbetarna på varumärkesresan och hur man analyserar framtiden.

Att vara marknadsförare är idag mer krävande än någonsin. Samtidigt är möjligheterna obegränsade. Vi ger dig ny kunskap, trendspaningar, inspirerande möten och konkreta råd från internationella experter. Varmt välkommen till en spännande dag som gör skillnad.
Läs mer och anmäl dig på www.tendensdagen.se

Som medlem i Komm erbjuds du 500 kr rabatt på biljettpriset. Är ni flera så kontakta Sveriges Marknadsförbund för grupprabatt på tel. 08-215863 alt. info@svemarknad.se.