Seminarium om influencer marketing i Gbg

  • OBS! Detta evenemang har genomförts och går inte längre att anmäla sig till.

KOMM & Better Bloggers bjuder in till seminarium om influencer marketing 

Förbundets uppdrag är att spana, informera och förbereda medlemmarna. I det uppdraget kikar vi nu på framtidens mediekanaler. Att vi lever i en snabbt föränderlig värld är ingen överdrift och i branschpress berättar mediehus hur det påverkar deras annonsaffär.

När vi själva definierar mediekanaler pratar vi om 1. Egna, 2. Köpta och 3. Förtjänade, men vi vill nu addera ytterligare en, nämligen 4. Dirigerade. Byråerna blir dirigent emellan influencers och varumärken med allt vad det innebär från varumärkesstrategi-vård i briefen, uppföljning till avstämning av ARU-krav.

Efter ett stopp i Uppsala fortsätter nu turnén på temat influencer marketing till Göteborg där KOMM tillsammans med Better Bloggers bjuder in till panelsamtal och mingel. På plats diskuteras frågor rörande samarbeten mellan influencers, byrå och varumärken samt att Gustav Martner från Digital Reliance talar om professionalisering av det nya medielandskapet. Profiler och byråer får under kvällen tillfälle att mötas samt att vi för samtal om annonsmärkning och visar exempel på lyckade case.

Seminariet leds av Jessica Bjurström, vd KOMM och paneldeltagare är Ruby Jankkila, influencer marketing strateg, Linda Hörnfeldt, grundare Better Bloggers och Gustav Martner, grundare Digital Reliance.

Datum: 8/11
Tid: 18.00- 20.00
Plats: Valentin & Byhr, Vallgatan 30, Göteborg
Anmäl dig här

Vi bjuder på dryck och tilltugg.

PS. Kika gärna in på vår samlingsajt om influencer marketing där du redan idag kan ta del av mallar, rekommendationer och få inspiration. www.influencerconduct.se