Samtal med Calle Sjönell

  • OBS! Detta evenemang har genomförts och går inte längre att anmäla sig till.

Nya sätt att kommunicera kräver nya sätt att jobba.

KOMM vill önska dig välkommen till en inspirerande morgon kurerat av förbundets Internationella kommitté. Möt Calle Sjönell, som efter åtta år i USA flyttat hem. Idag är han Chief Creative Officer på Lowe Brindfors.

INNEHÅLL
– Calle Sjönell berättar om oväntade framgångar bland sina kunder i USA som följd av nydanande experiment på deras marknadsavdelningar.
– Därefter följer en intervju och samtal om arbetssätt och byråkultur i Sverige vs USA, tillsammans med Paul Collins, ledamot i internationella kommittén och till vardags ECD på DigitasLBI.

Datum: 16/1
Plats: Fotoskolan STHLM, Kungstensgatan 45, T-banestation Rådmansgatan Uppgång Handelshögskolan.
Tid: 9.00-10.30

Vi startar med frukost och mingel bland fotostudenternas alster.

Anmäl dig här

OM CALLE SJÖNELL
Calle är en pionjärer inom det digitala medielandskapet. Han var en av grundarna till byrån Moonwalk, senare Starring 1996 med flera nordiska och svenska kunder, med bl a det globala uppdraget för H&M 2000-2006. 2006 flyttade Calle till USA för att bli Group Creative Director på Fallon Worldwide i Minneapolis tillsammans med sin bror Pelle Sjönell. 2007 flyttade han till New York och anslöt sig till BBH New York som Executive Creative Director med uppdragsgivare som AXE, Google och Warner Brothers. I april 2012 började Calle som Chief Creative Officer på Ogilvy New York där han arbetade med kunder som Philips, Coca Cola, Fanta, IKEA, Kimberly Clark, Caterpillar och NASCAR.

OM Fotoskolan STHLM
När den världsberömde fotografen Christer Strömholm startade Fotoskolan 1962, var det utifrån att bilden skulle vara i fokus. Det är den fortfarande! Läs mer här: www.fotoskolansthlm.se