Lönsamhetsseminarium

  • OBS! Detta evenemang har genomförts och går inte längre att anmäla sig till.

Regi, Dagens Industri och Komm bjuder in till ett högintressant seminarium kl. 13:30 den 20:e februari på Stockholm Waterfront.

Förutsättningarna för kommunikationsbyråer, marknaden och branschen har förändrats snabbt. Utvecklingen har enligt många accelererat under de senaste 2-3 åren. Eller är det så att inget egentligen förändrats, men att skillnaderna har blivit tydligare?

Vi bestämde oss för att ta reda på hur det ligger till. Totalt 155 svenska byråledare har besvarat Regis undersökning på temat lönsamhet.

Intresset för studien har varit stort, vi kan konstatera att ämnet är högst angeläget.

Resultaten, en analys av studien samt en trendspaning presenteras av bland andra:

• Ulf Strömqvist, f d ordförande i Sveriges Kommunikationsbyråer (Komm) och en av grundarna till Hilanders
• Jessica Bjurström VD Sveriges Kommunikationsbyråer (Komm)
• Robert Skölfman, VD Regi
• Mikael Kärrlander, konsult

Efter en paus där framtiden för dagens byråer och samarbeten med kunder lär debatteras, presenterar Talarforum en föreläsare som med en energisk och inspirerande ansats tar ämnet vidare.

Med fart, energi och glädje förmedlar Paal Evjenth ett självförtroende som är viktig för att göra det bästa jobbet. Han visar tydligt vikten av rätt attityd för att bli bäst. Rätt attityd kombinerad med kundservice är grundstenarna till bra prestationer och resultat.

Missa inte detta seminarium! Antalet platser är begränsat, principen först till kvarn gäller. Är du redan anmäld till
kvällsarrangemanget (Årets Byrå), medlem i Komm eller har du besvarat undersökningen om lönsamhet går du kostnadsfritt på seminariet.
I annat fall kostar seminariet enbart 495:- per person.

[BOKA PLATS PÅ SEMINARIET HÄR]

Varmt välkommen!