INNER BUSINESS med Linda Björk

  • OBS! Detta evenemang har genomförts och går inte längre att anmäla sig till.

INNER BUSINESS med Linda Björk

Linda Björk, författare och tidigare byråledare är aktuell med ledarskapsboken INNER BUSINESS.

Den 10 mars föreläser hon på temat mindfulness och ledarskap. Linda delar med sig av användbara tanketips, fokusövningar och introducerar oss till Mr Stress, Mr Ego och Mr Autopilot samt bjuder på egna berättelser och erfarenheter från byråvärlden. Hon låter oss dessutom testa på gemensam meditation samt ger tips på hur man mediterar när tiden egentligen inte räcker till.

Detta är även ett tillfälle för att nätverka och vi övar på mindful networking.

Seminariet syftar till att inspirera och öka kännedomen om Inner business och handfasta verktyg att känna mer lugn och skärpa, bygga bättre relationer och att göra bättre affärer.

Välkommen till förbundet på Sveavägen 32. Dörrarna öppnas kl 18.30 och seminariet startar kl 19 och slutar kl 21. Vi bjuder på hälsosamma tilltugg.

Datum: 10 mars kl 19-21
Plats: KOMM, Sveavägen 32, Stockholm
Pris per person: $58 (ca 500SEK), betalas vid anmälan.
I priset ingår även boken "INNER BUSINESS".

Begränsat antal platser och det är först till kvarn. Anmäl dig här: www.bjorkbusiness.com/10mars

Passa även på att se om seminariet The Change Code™ den 11e mars är något för dig: www.thechangecode.com. Detta program är utvecklat av Linda tillsammans med Vision Takeoff. The Change Code™ är unikt i sitt slag då den ger handfasta verktyg för att avsevärt stärka den inre kapaciteten hos medarbetare kopplat till hur alla kan påverka sin företagskultur – en kombination som är grunden för att bygga en stabil verksamhet.