HUNDRA – SÅ LÅSER DU UPP AFFÄRSVÄRDET AV MÅNGFALD OCH INKLUSION

  • OBS! Detta evenemang har genomförts och går inte längre att anmäla sig till.

Hundra är plattformen för att arbeta datadrivet och vetenskapligt med mångfald och inklusion. Utvecklad av organisationspsykologer, tech-nördar och statistiker för att på ett enkelt sätt låta verksamheter förstå hur man maximerar värdet av mångfald och inklusion – Oaktat vart man startar.

Genom ett tydligt fokus på affärsnyttan kopplat till mångfald och inklusion ligger fokus på rätt frågor, och Hundra ger unika analyser för individer, grupper och ledning på samma gång. Att Hundra dessutom ger handlingskraftiga råd, tips och förslag mot bakgrund av utfallet är en klar bonus. Genomförande är enkelt, och tar max 5-7 minuter – Men verksamheter och team kan arbeta både strategiskt och operativt med resultatet.

Tillsammans med Hundra har vi på KOMM tagit fram ett unikt erbjudande för branschen (Hundra rekommenderas främst till verksamheter/team med minst 10 medarbetare) – Och vi ser fram emot att under gemensamt seminarie ge en bild av varför mångfald och inklusion är en väl underbyggd konkurrensfördel – Men också ett missförstått område som många gånger leder till att goda ansträngningar missar målet. Med stark förankring i data och vetenskap och helt digitalt skapar Hundra mätbar skillnad och konkret handling kring en av det moderna arbetslivets största utmaningar. 

Datum: Tisdag 5 november 
Tid: 15.30-16.15
Plats: Sveriges Kommunikationsbyråer, Sveavägen 32

Till anmälan