Global Foundation Certificate

  • OBS! Detta evenemang har genomförts och går inte längre att anmäla sig till.

Kickstarta din karriär i marknadsföring med denna internationellt välkända och prisbelönta kursen. Skriven för branschen, av branschen som genom att använda live webinars, online-forum, expert videos och podcasts är detta definitivt programmet för nykomlingar som är ambitiösa och vill ta steget till nästa nivå. Detta är en möjlighet för dig som vill skapa en snabb överblick över alla delar i branschen på bara 30 timmar med denna flexibla online-kurs.

Är denna kurs för mig?

Om du har mindre än ett års erfarenhet av en roll inom reklam, marknadsföring eller kommunikation så JA, det här är kursen för dig!
För nykomlingar i branschen under det första året som unga professionella eller personer som bytt från en annan bransch är varmt välkomna att delta på kursen. Kursen utförs på engelska!

FÖRDELAR

  • Istället för att ta år på sig att få en överblick över alla delar av marknadsföringen – denna kursen kommer att ta dig på en resa genom hela varumärkeskommunikations-processen på bara 30 timmar.
  • Lära sig att uppskatta den kreativa processen, från att fostra kreativitet i din vardagliga miljö tilla tt förstå den ovärderliga rollen av media.
  • Upptäck vikten av effekt i branschen och utveckligen av teorier så som de från Les Binet och Peter Field.
  • Bygg upp din kunskap av kund och byrå rollerna och tillgängliga marknadsföringsverktyg för dagens marknadsförare och byråer samtidigt som du får förståelse för hur du ska utföra din roll med självförtroende och expetis.
  • Sedan 2003 har 17.000 personer gått kursen.

Deadline 29 september

Läs mer om kursen här!