Filmkväll med SF & Produktionsbolagen

  • OBS! Detta evenemang har genomförts och går inte längre att anmäla sig till.

Filmkväll med SF Media och produktionsbolagen

Film&TV-Producenterna och KOMM bjuder tillsammans med SF Media in dig till en kväll med mingel, biovisning och showreels.

Välkommen att träffa branschkollegor och titta på ett block av showreels från kvinnliga reklamfilmregissörer. Därefter visas thrillern Nightcrawler med Jack Gyllenhaal (biopremiär 28 november). Vi bjuder på mackor, popcorn och öl/läsk.

Laerke Herthoni, Folke Film, Linda Callenholt, Standart, Terese Andrén, Camp David, Åsa Riton, Camp David, Agnes-Lo Åkerlind, B-Reel, Hanna Maria Heidrich, Palladium Film, Hanna Elin Films, Tova Magnusson, FLX.

Datum: 18/11
Tid: 17.00
Plats: Skandia, Drottninggatan 82, Hötorget
Anmäl dig här

Om filmen:
NIGHTCRAWLER är en pulshöjande thriller som utspelar sig i den baksida av Los Angeles som endast visar sig om natten. Jake Gyllenhaal spelar Lou Bloom, en målmedveten ung man som i sin desperata jakt på arbete fastnar för kriminaljournalistiken. När han hittar en grupp frilansande fotografer som filmar bilolyckor, eldsvådor, mord och annan förödelse, slår sig Lou in i den livsfarliga världen av ”nightcrawling” – där varje polissiren är en skänk från ovan och offer omvandlas till dollar och cent. Med hjälp av Rene Russo som Nina, en veteran i den blodiga sport som kallas Los Angeles tv-nyheter, blommar Lou ut. I den oupphörliga jakten på spektakulärt material, får han själv huvudrollen i nattens nyhetsrapportering.

(Biopremiär: 28 november)
Genre: Crime, Thriller
Land: USA
Regissör: Dan Gilroy
Skådespelare: Jake Gyllenhaal, Rene Russo, Bill Paxton
Originaltitel: Nightcrawler
Svensk titel: Nightcrawler
Åldersgräns: 15 år