Content marketing från begynnelsen

  • OBS! Detta evenemang har genomförts och går inte längre att anmäla sig till.

Content marketing frukost

Content, content, content… Alla pratat om det. Alla försöker få grepp om det. Alla funderar i hemlighet på vad som är nästa heta trend – efter content marketing.

Ordet “content” kommer om bara något år låta sååå 2014. Och få, om ens någon, kommer att säga att de gör content marketing. Så vad är egentligen nästa heta trend?

Det kommer Thomas Barrgren från content marketing-byrån KNTNT inte att svara på. Nä. Tvärtom. Han tar oss istället på en 400 000 år lång resa, och visar hur evolutionen och teknikutvecklingen har gjort content marketing till ett måste – nu och för överskådlig framtid.

Egentligen är det inte content marketing som är ett måste. Utan tänket bakom. Kommunikation på mottagarens villkor. Värdeskapande kommunikation. Om den principen och de andra som content marketing vilar på kommer Thomas att berätta.

Och avslutningsvis kommer Thomas att ge tips på hur du ska ta fram en hållbar content marketing strategi.

Välkommen på frukostseminarium onsdag den 18 mars.

Datum: Onsdag den 18 mars
Tid: Frukost från kl 8.30. Seminarium kl 9-10.
Plats: Berghs, sal 41, Sveavägen 34 (ny lokal), Stockholm

Anmäl dig här

Thomas Barregren, grundare & delägare, KNTNT

Thomas Barregren började som IT-konsult efter att studerat till civilingenjör på Chalmers Tekniska Högskola i Göteborg i början av 90-talet. Han har från 2004 arbetat med webbstrategi och content management. Under nio år var han vd för en webbyrå som var Sveriges mest snabbväxande bolag, och numera ingår i ett internationellt nätverk. Sedan 2013 hjälper han, som delägare i Kntnt, företag att införa och utföra content marketing. Thomas är medförfattare till boke nContent marketing – Värdeskapande marknadskommunikation, och har anlitats som föreläsare och lärare av bland andra Handelshögskolan vid Göteborgs universitet, Chalmers tekniska högskola, IHM, Handelsakademin, Wednesday Relationship och Business Region Göteborg.